JP Ultimate - шаблон joomla Книги

Stan za dan

Moderni i lepo opremljeni objekti učiniće da se opustite i uživate u vašem odmoru.

Apartman

Apartman na dan

Moderni i lepo opremljeni objekti učiniće da se opustite i uživate u vašem odmoru.

Kuhinja

Dobrodošli na Apartman Beograd

Upoznajte Beograd, prestonicu i najveći grad Srbije. Grad preplavljen suprotnostima i kulturom: s jedne strane šljunkovit, siv i sirov, a sa druge spokojan, kaldrmast i tih. U isto vreme je mesto za kuliranje, kao i za uzbuđenja.

Beograd se  nalazi u jugoistočnoj Evropi, na odvajkada nemirnom Balkanskom poluostrvu. Leži na ušću reke Save u Dunav. Reke ga opasuju sa tri strane i zato je, izmedju ostalog, primamljiv za mnobrojne strane i domaće turiste.  Nazivan je "kapijom" Balkana i "vratima" srednje Evrope.

Beogradski kulturni zivot je veoma bogat.  U njemu se odrzavaju medjunarodni filmski festival FEST, beogradski letnji festival BELEF, internacionalni pozorisni festival BITEF, decji festival Radost Evrope, beogradske muzicke svecanosti BEMUS, brojne likovne izlozbe i smotre kao Oktobarski salon, medjunarodni Sajam knjiga i mnoge druge internacionalne smotre kulturnog i umetnickog stvaralastva.  Ali Beograd, takodje ima mesta I za dobru zabavu zaista na pretek,  kao sto su restorani sa sirokim spektrom ponude gastronomskih specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje, klubovi  po svetskim standardima I naravno nadaleko cuveni klubovi na vodi, takozvani splavovi.

Pronađite stan za izdavanje u Beogradu. Lokacije u centru Beograda, na centralnim pozicijama u centru grada. 

A evo i nekoliko razloga za rezervaciju kod nas.

  1. Pružamo vrhunski izbor, za svačiji ukus
  2. Ekonomičniji od  hotela, važno kada se broji svaki dinar.
  3. Više prostora i potpuna sloboda, osećaj i prisustvo zadovoljstva kao da ste kod kuće
  4. Imate svoju kuhinju u apartmanu
  5. Svaki apartman ima besplatan internet, satelitsku i kablovsku TV mrežu
  6. Apartmani u Beogradu Vam pružaju susret sa komšijama i nezaboravne utiske
  7. Potpuno ste nezavisni u apartmanu, tako pravite najbolji izbor za vas.
  8. Apartmani u istoj zgradi, za grupe koje žele zajedno smeštaj
  9. Kvalitet, centar, cene, detaljan opis, fotografije, mape, jasno i vidljivo, šta izaberete to i dobijete.

 

SERVIS RACUNARA I OPREME: 
KIZOSOFT 
PRIMOPREDAJNI OBJEKAT:
HOSTEL CENTAR 
GAVRILA PRINCIPA 46, BEOGRAD.
RADNO VREME NON-STOP 365 DANA.

0038161 / 251-9743
0038163 / 875-4983
0038111 / 761-8547

 

BEOGRAD CENTAR SAJKASKA LOKAL 6M2 + 6M2                                SANITARNI MOKRI CVOR, STRUJA,                                                   TELEFON, OPREMLJEN ILI PRAZAN,                                                 OKRUZENJE SKOLA I 700 STANOVA                                                      HITNO IZDAJE VLASNIK DOGOVOR                                                           MOB: 00381641524300
E - MAIL: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Meta tags: hostel beograd, beograd, hostel, hosteli, srbija, beogradski hostel, hosteli beograda, beogradski hosteli, hotel beograd, beogradski hotel, hoteli beograda, beogradski hoteli, hostel u srbiji, hosteli u srbiji, hotel u srbiji, hoteli u srbiji, hostel u beogradu, hosteli u beogradu, hotel u beogradu, hoteli u beogradu, egzit festival, guča, guca, beer fest, bir fest, festival piva, ulica gavrila principa, nusiceva ulica, nušićeva ulica, centar beograda, srbija, cena, cene, rezervisanje, rezervacija, rezervacije, jeftino, centar, kizosoft, laptop, laptop servis, pc, beograd, gavrila principa, primopredaja.